Om EWP

Info, spørgsmål og svar

EWP tilbyder:

 – EWP er en enkeltmands forretning som åbnede for design af WordPress hjemmesider i 2021.

 – Produkter og ydelser er målrettet mindre virksomheder, organisationer, projekter, foreninger og enkeltpersoner.

 – Udover hjemmesider tilbydes også kursus med henblik på selv at vedligeholde og udvikle.

Baggrund og koncept

Baggrund
EWP er som nævnt et enkeltmands foretagende. Så lad mig først præsentere mig selv. Mit navn er Thomas Hansen og jeg startede min karriere med IT i Aarhus Kommune, hvor jeg arbejdede som IT-koordinator for en række institutioner. Det var nogen tid før WordPress, så jeg designede deres hjemmesider i html, php og css. Desuden en række opgaver som support af personale, vedligehold af hardware, indkøb o.m.a.

I 2002 var jeg med i opstarten af Team Spywarefri (spywarefri.dk) som hjalp danskere med at rense inficerede computere og rådgive om sikkerhed indtil 2007. Jeg byggede de første forumversioner hvor hjælpen fandt sted, og vedligeholdt og administrerede forum og server. I 2014 opsagde jeg mit job hos Aarhus Kommune og brugte et år på en rejse. Året efter flyttede jeg til Tjekkiet hvor jeg bor nu og driver EWP fra.

Thomas Hansen

Koncept
EWP er en utraditionel samarbejdspartner på flere områder. Først og fremmest ved at være 100% transparent i forhold til design, værktøjer, metoder og vidensdeling. Som kunde kan du deltage i processen i det omfang du finder relevant.  EWP tilbyder assistance til vedligehold og udvikling fremover, eller at undervise dig i at klare opgaven selv. Begge dele kan tilvælges grundprisen for en hjemmeside. Eller tilkøbes til en allerede eksisterende hjemmeside. Alt udførers online via TeamViewer.

EWP tilbyder ikke webhotel eller serverløsninger, dem skal kunden selv afregne med en valgfri udbyder. Men der tilbydes hjælp til oprettelse og opsætning af domæne og webhotel, til en meget favorabel pris. På den måde er du som kunde ikke bundet af langvarige aftaler eller vedligeholdelsesløsninger, men kan afslutte samarbejdet når hjemmesiden er færdigdesignet og godkendt.

Alle priser hos EWP er angivet inklusiv moms. Det er de fordi EWP på nuværende tidspunkt ikke er registreret som et firma med CVR nummer. Det er planen på sigt, når der er grundlag for det. Alt er aftalt med Skat og naturligvis fuldt lovligt. For dig som kunde betyder det, at du naturligvis modtager en kvittering for udført arbejde, men uden momsspecifikation. Derfor er alle priserne inklusiv moms.

Spørgsmål & Svar

Det er faktisk et godt spørgsmål uden et entydigt svar. Eller sagt på en anden måde, det var lidt tilfældigt. Først og fremmest skulle domænenavnet være kort og nemt at huske. Dernæst skulle det indikere navnene WordPress og Elementor. Da wpe allerede var optaget under .dk hierarkiet valgte jeg ewp, som forkortelse af Elementor og WordPress (byggede sider).

Svaret er nu skrevet ind under Koncept, lige herover.

Betalingsløsning er fravalgt via hjemmesiden. Alle produkter betales først efter vi har indgået en aftale.

Derefter kan der betales via bankoverførsel, MobilePay eller PayPal (herunder også med Visa). Der kan også betales med Bitcoin hvis det ønskes.

Det afhænger af produkt, men for alle gælder det at du først betaler når vi har indgået en konkret aftale.

For design af hjemmeside:
Når vi har aftalt forløbet betales halvdelen af den aftalte pris. Resten betales når hjemmesiden er færdig og godkendt af dig.

Serviceaftale:
Det betales forud for enten 3 eller 6 måneder. Betalingen skal være udført inden perioden starter.

Supportklippekort:
Betales inden første klip anvendes.

Hjælp til Webhotel:
Betales når dit webhotel er opsat.

Minikursus:
Betales når vi har aftalt indholdet og inden kursusstart.

Adressen er:
EWP v/Thomas Hansen
Rudolfovska 545/124b
37001 Ceske Budejovice
Tjekkiet

Tlf: +420774247220
Email: wp@ewp.dk

Jo det kan du godt. Telefonnummer på hjemmesiden er fravalgt da det, afhængigt af abonnement, kan være dyrt at ringe til Tjekkiet.

Brug i stedet kontaktformularen, skriv dit nummer og at du gerne vil ringes op i beskeden. Så ringer jeg så hurtigt som muligt. Haster det er du naturligvis velkommen til at ringe.

Nummeret er: +420774247220

Det korte svar er Ja. Alle plugins sløver en side i større eller mindre grad. Sidebyggere som Elementor skriver en del kode som kunne undværes ved håndkodning, eller med et lettere system.

Så de fordele Elementor giver, koster lidt på ydelsen. Hvor meget afhænger af hvordan den anvendes og hvad der ellers er installeret. En stor del vindes faktisk tilbage da andre plugins kan undværes.

Anvendes Elementor fornuftigt uden overdrivelse af effekter og lignende taler vi om forskelle på mindre end et sekund. Hvis siden samtidig optimeres er det forsvindende lidt. Hastighed påvirkes af flere faktorer, som billedoptimering, webhost, komprimering. Tidligere sider jeg har bygget med Elementor på Simply's servere ligger omkring 1.2 til 2 sekunder i fuld load tid. Kontakt mig evt. for yderligere eksempler.

Jo naturligvis. Jeg bygger gerne din hjemmeside op uden brug af Elementor. Eller med Elementor basic hvis du ikke ønsker Pro versionen.

Du skal dog regne med en vis prisforøgelse for visse typer af hjemmesider. Simpelthen fordi Elementor speeder design processen op. Hvor meget er svært at sige, det afhænger af hvordan det færdige produkt skal se ud.

For nogle typer af hjemmesider og ved visse temaer vil det ikke have betydning, andre med specialdesignede undersider, noget mere. Så det upræcise forhåndssvar; mellem 0 og 30%...

Som udgangspunkt vil jeg henvise til virksomheder som har mere erfaring med webshops. Især hvis det er større systemer. Men vi kan sagtens sætte en hjemmeside med salg af varer op, med bestilling og også betalingsmoduler.

Det afhænger konkret af opgavens størrelse og kompleksitet. Du er derfor altid velkommen til at sende en forespørgsel, med beskrivelse af en given opgave. Så skal du nok få et ærligt svar. Enten med en foreslået løsning og pris. Eller med en henvisning til 3. part, som jeg mener vil være relevant at kontakte.

Har du købt hjemmeside, serviceaftale eller supportklip, har du også fået en konto hos EWP. Her kan du logge ind med dit kontonummer og se hvad du har købt. Du kan finde disse oplysninger:

- Resterende supportklip
- Resterende service periode
- Resterende licensperiode for Elementor Pro

Desuden kan du let forny service periode eller supportklip.

Du logger ind via menuen øverst til højre. Har du problemer med login så skriv venligst via kontaktformularen.